Dezvoltare Economica

Ultima modificare a acestei paginii: 22 noiembrie 2019

Pe raza localitatii Doicesti isi desfasoara  activitatea un numar   de 130 agenti economici.

Agenti economici reprezentativi si obiectul de activitate:

–         SoceramS.A., cu sediul in comuna Doicesti, str. Aleea Sinaia, nr. 18 are ca activitate de baza productie materiale de constructii din beton celular autoclavizat, caramizi;

–        S.C. FERRO PERFORMANCE PIGMENTS ROMANIA S.R.L. ( fosta S.C. NUBIOLA ROMANIA S.R. L.), cu sediul in comuna Doicesti, str. Aleea Sinaia, nr. 120, ce are ca activitate de baza  productia de ultramarin;

–         Societati cu raspundere limitata ce au ca obiect principal de activitate comertul;

–         Intreprinderi individuale  si persoane fizice autorizate, ce au ca obiect principal de activitate comertul, reparatii auto, bar, spalatorie auto, etc.

POTENTIAL ECONOMIC :

Localitatea Doicesti, prin asezarea sa, dispune de legatura directa cu resedinta de judet – municipiul Targoviste – precum si cu localitatile din nodul industrial care se desfasoara de la Fieni si pana la Targoviste.

DN 71 Bucuresti – Racari – Targoviste – Sinaia traverseaza comuna Doicesti. De remarcat aspectul functional al acestei retele : la sud cu cca. 6 km de localitatea Doicesti  aceasta retea se intersecteaza cu DN 72 Ploiesti – Targoviste – Gaesti, cu racord la DN 7 (DE 5, principala retea rutiera ce asigura traseul Europa cu Europa Centrala si extremitatea vestica a continentului).

Datorita infrastructurii de care dispune, respectiv: alimentare cu energie electrica, gaze naturale, retea de apa potabila,  retea de canalizare si statie de epurare, retea de telefonie digitala, retea de televiziune prin cablu, iluminat public, drumuri, localitatea Doicesti ar putea deveni atractiva pentru agentii economici dispusi sa investeasca intr-o afacere, fapt  ce ar conduce la crearea de noi locuri de munca si la dezvoltarea economica a localitatii.

Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Str. Coloniei nr. 62
Doicesti, Dambovita
0245-227023

Acasa Primaria Doicesti Comuna Doicesti Contact

facebook youtube
© 2012 - 2024 UAT Doicesti Dambovita
Gazduire Web B2B - Servere Premium Romania