FAMILY TEL 0800.070.009 – CONSILIERE PENTRU PĂRINȚI

Ultima modificare a acestei paginii: 1 iulie 2020

In contextul in care odata cu provocarile societatii contemporane, multi dintre copiii nostri se confrunta cu provocari si situatii care reprezinta, la randul tor, adevarate provocari pentru parinti, Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii si Organizatia Salvati Copiii au semnat un protocol prin care s-au pus bazele implementarii unei linii telefonice de suport pentru parinti si copii.
Astfel, cu suportul tehnic oferit de Digi Romania  linia telefonica gratuita,  0800,070.009 Family Tel ofera support si consiliere, psihologica parintilor si tutorilor pentru a-i ajuta sa gestioneze cat mai bine starea emotionala a acestora.
O echipa de 16 psihologi ai Organizatiei Salvati Copiii din Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Iasi si  Suceava va ofera consiliere si suport psihologic tuturor celor care var apela la acest serviciu, astfel incat cu mai multa grija din partea parintilor si cu suport din partea specialistilor, familiile si copiii sa treaca peste perioadele dificile pe care le traverseaza.

Serviciul se adreseaza cu precadere familiilor ai caror copii intampina dificultati emotionale si comportamentale induse de  necesitatea adaptarii la masurile de distantare sociala, ca parte de preventie a raspandirii pandemiei.

Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Str. Coloniei nr. 62
Doicesti, Dambovita
0245-227023

Acasa Primaria Doicesti Comuna Doicesti Contact

facebook youtube
© 2012 - 2022 UAT Doicesti Dambovita
Gazduire Web B2B - Servere Premium Romania