Primaria Doicesti

Ultima modificare a acestei paginii: 10 noiembrie 2020

Autoritatile administratiei publice locale

Autoritatile administratiei publice locale, prin care  se realizeaza autonomia locala (adica dreptul si capacitatea efectiva a autoritatii publice locale de a solutiona si gestiona, in numele si in interesul colectivitatii locale pe care le reprezinta, treburile publice) sunt:

Consiliul Local al comunei Doicesti – ca autoritate deliberativa – cu sediul in comuna Doicesti, str.  Coloniei, nr. 62, are in componenta 13 consilieri alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, in conditiile stabilite de  legea privind alegerile locale.

Structura politica a membrilor Consiliului Local Doicesti este urmatoarea:  7 consilieri P.S.D.,   3 consilieri PRO ROMANIA , 3 consilieri PNL.

Consiliul Local s-a constituit in data de 03.11.2020, in cadrul sedintei privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al comunei Doicesti, in urma validarii de catre JudecatoriaTargoviste a mandatelor de consilieri locali.

Consiliul Local are initiativa si hotaraste, in conditiile legii, in toate problemele de interes  local, cu exeptia  celor date prin lege de competenta altor autoritati publice locale sau centrale.

Primarul comunei Doicesti – ca autoritate executiva – este seful administratiei publice locale si al aparatului propriu de specialitate, pe care il conduce si il controleaza.

Primaria comunei Doicesti are sediul in comuna Doicesti, str. Coloniei, nr. 62.

 

Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Str. Coloniei nr. 62
Doicesti, Dambovita
0245-227023

Acasa Primaria Doicesti Comuna Doicesti Contact

facebook youtube
© 2012 - 2022 UAT Doicesti Dambovita
Gazduire Web B2B - Servere Premium Romania